Musiker: förbättra ekonomin med god fastighetsförvaltning

Om du håller på med musik behöver du troligtvis också hålla i plånboken. I alla fall om du vill leva på din musik. För att förbättra din ekonomi är det klokt att satsa på en fastighetsförvaltning som verkligen tar hand om din bostadsrätt. Så att den garanterat ökar i värde.

Extern fastighetsförvaltning

Din bostad är troligtvis den största investeringen som du gör. Då är det smart att du verkligen tar hand om den, så att den i framtiden ger dig bra avkastning. Så att du inte råkar ut för samma problem som bostadsrättsägarna i Malmö: misskött bostadsrättsförening som gick i konkurs. Därför är det klokt att överlåta fastighetsförvaltningen av din bostadsrättsförening till ett externt företag som Nabo. De hjälper er både med juridik, ekonomi och den dagliga tekniska förvaltningen. Ni får hjälp att fatta rätt beslut för att era bostäder verkligen ska öka i värde. Gå in på Nabo för god och långsiktig fastighetsförvaltning Göteborg, som redan har över 2800 nöjda bostadsrättsföreningar som kunder.

Mer pengar som musiker

Det finns mycket du kan göra för att förbättra din ekonomi som musiker. Förutom god fastighetsförvaltning Göteborg, så är det klokt att fokusera på passiv inkomst. Om du har ett fast arbete, som till exempel musiklärare, men drömmer om att bli mer fri är det klokt att medvetet arbeta upp en ekonomi som möjliggör det. Du behöver spara och investera. Men som musiker kan du också skapa passiv inkomst på din musik. Starta en YouTubekanal där du spelar covers på ett unikt och personligt sätt, och du kan börja generera mer inkomst för många år framöver. För att lyckas på YouTube är det bäst att vara minst två musiker, då det alltid ger lite mer liv. Såvida du inte spelar piano. Du kan också skapa tutorials, undervisningsfilmer, i de olika instrument som du kan. Det är många som bokstavligen lär sig spela ett instrument genom att titta på YouTubefilmer. Sedan är det smart att försöka skriva en låt som kan ge dig mycket STIM-pengar. Lyckas du skapa en jul- eller sommarhit kan du se fram emot en årlig extra inkomst på över 100 000 kronor.

About

View all posts by